lauantai 3. marraskuuta 2012

Nyt retkelle!

Pienen takapakin jälkeen olemme jälleen lähdössä reissuun. Ensi yönä lähdemme autolla täältä Windhoekista kohti pohjoista Namibiaa. Ensimmäinen pysähdys on Okawangossa, jossa toivon mukaan näemme virtahepoja ja krokotiilejä. Siitä matkaamme bussilla Sambian ja Zimbabwen rajalle Victorian putouksille! Elikkä yksi unescon maailmanperintökohde pitäisi olla nähty tämän retken jälkeen. Sieltä sitten palaamme takaisin Namibian puolelle. Käymme Etoshassa eli Namibian kansallispuistossa ja Swakopmundissa. Sitten vielä jossain, ehkä Sossusvleissä. Semmoista. Palaillaan joskus 10 päivän päästä astialle :)

Moi!

8 kommenttia:

 1. Terveisiä Martta mummolta. Täällä on lauhat ilmat tänään ja vettä sataa. Vesi siellä ja täällä on varmaan yhtä märkää. Me seuraamme sinun matkaa mielenkiinnolla ja luemme kyllä blokisi tarkkaan.
  T Martta, Arja ,Seppo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täällä on todella kuuma ja katsoin sääennustetta, niin sinne putouksille on luvattu jotain +38c! huhhuh. kiva kun blogia luetaan!

   Poista
 2. Hieno homma, että reissuunlähtö koittaa. Nähkää ja kokekaa paljon, ja pitäkää toisistanne huolta. Toivottavasti näet monta toivomaasi norsua, ne vain eivät mahdu matkalukkuun :)
  Miten pärjään ilman blogiasi 10 päivää?
  Halauksin äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on jo yks puinen norsu joka onneks menee matkalaukkuu :) ja sit kans tommonen pehmonen. ehkä sun pitää lukea blogi uudestaan alusta loppuun! hehe. lähettelen tekstareita kun akku suo!

   Poista
 3. Sun Afrikan terkut tuli tänään perille, kiva kuulla susta.. Toivottavasti näet paljon norsuja ja muita otuksia. :) Luen täältä sitte kuulumiset. T. Iitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee hyvä, että tuli perille :) nähtiin paljon ja vaikka mitä!

   Poista
 4. Mekin saatiin kortti, hippopotamus-kortti, kiitos siitä! <3 Vein sen töihin kun just oltiin oppilaiden kanssa edellisenä päivänä puhuttu virtahevoista - mikä yhteensattuma! :D Ja virtahevoista puheenollen, varo niitä! Tiesitkö, että virtahepo on Afrikan vaarallisin nisäkäs? Pyh leijonat ja muut verenhimoiset raatelijat, kasvissyöjä hallitsee eniten listimisiä-listalla! :D T: Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, joo tiiän noi virtahepo jutut :) vaikee kyl uskoo ku ne on niin sulosen näkösiä! kiva olla osana sun opetusta :D

   Poista